De wetenschap achter Rehydra+


Hoe werkt Rehydra+?

Rehydra is een unieke samenstelling van zouten, elektrolyten en glucose die voor een krachtige rehydratie zorgen. Wat deze formule bijzonder maakt, is dat ze zeer snel kan opgenomen worden in het bloed door de dunne darm via speciale transporters in de darmwand.

Door de snelle shift van deze zouten, elektrolyten en glucose ontstaat er een osmotisch drukverschil tussen de dunne darm en de bloedbaan, waardoor er een shift van water naar de bloedbaan volgt (vandaar het belang om water toe te voegen aan de formule!). Zo wordt het vochtverlies snel gecompenseerd en moet het lichaam niet verder vocht onttrekken aan eigen weefsels om genoeg vocht in de bloedbaan te voorzien. 

Kan ik verslaafd worden aan Rehydra+?

Rehydra+ bevat geen stimulanten of stoffen die tot verslaving kunnen leiden. U kan dus niet verslaafd worden aan Rehydra+.

Zal Rehydra+ dezelfde rehydraterende kracht behouden in de tijd?

Ja. Rehydra+ werkt via een mechanisme in de dunne darm dat de elektrolyten en bijgevolg ook de watermolecules snel opneemt. Dit mechanisme behoudt zijn functie, ongeacht de frequentie waarmee je Rehydra+ nuttigt.

Laat ons een berichtje